ABA Byg Slagelse

ABA Byg v. Allan Bo Andersen er blevet opkøbt af Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS

ABA Byg v. Allan Bo Andersen har siden 1998 været et solidt og anerkendt tømrerfirma i Slagelse, og firmaet har været foretrukket blandt mange kunder både i Slagelse, Korsør, Skælskør og mange andre steder på Vestsjælland.

I 2018 besluttede Allan Bo Andersen – efter snart 20 år som selvstændig tømrermester – at tiden var inde til at gå på pension.

”Jeg var for omkring 17 år siden Allans første lærling, og jeg kender derfor både til nogle af de gamle og trofaste kunder, ligesom jeg også ved, hvor vigtigt det har været for Allan, altid at yde en service ud over det sædvanlige. Derfor kan alle eksisterende kunder også trygt regne med, at jeg vil gøre mit for, at de fortsat oplever høj faglig kvalitet, levering til tiden – og til den aftalte pris.

Jeg satte stor pris på min læretid i ABA Byg, og har løbende haft kontakt med Allan siden jeg i 2007 startede mit eget tømrerfirma i Skælskør. Desuden har vi også samarbejdet på forskellige projekter, hvor jeg har givet en hånd med i Allans firma, i de perioder, hvor der har været ekstraordinært travlt med byggeprojekter i tømrerbranchen.”

– Martin Larsen, Tømrermester

Tømrer Skælskør, Sjælland

Om Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS i Slagelse kommune

I Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS er vi eksperter i opgaver med lægning af nyt tag og vi beskæftiger os desuden med stort set alle andre former for snedker- og tømrerarbejde. Af andre typer opgaver kan bl.a. nævnes: Montering af nye vinduer og døre, tagrenovering, tagservice, træterrasser, energirenovering, udskiftning af punkterede ruder, renovering, forsikringsskader, udestuer, efterisolering, tagpap, tilbygninger, ombygninger, nybyggeri, gulve, låseservice samt nybyggeri og renovering af sommerhuse. Vi er desuden indehavere af isoleringsfirmaet Isomester.dk ApS.

I isoleringsfirmaet arbejder vi med stort set alle former for isolering, herunder bl.a. isolering af loft, gulv, etageadskillelse, skunk, krybekælder samt tømning af hulmure m.m.

Vi er certificeret Neopixels isolatør og har udført mange opgaver med hulmursisolering i Ringsted, Næstved og resten af Vestsjælland. Du kan læse om vores arbejde med hulmursisolering i Slagelse, Fuglebjerg m.fl. her.

Vil du ringes op?