Energirenovering

Energirenovering

Energirenovering kan spare dig for rigtig mange penge – og lige nu kan du endda få tilskud til energirenovering og dermed både spare på varmen og på pengene!

Energirenovering har været meget omtalt igennem de sidste mange år. Er dit hus fra 60’erne eller 70’erne kan du med fordel overveje en energirenovering!

Hvad er energirenovering?

Energirenovering kan bl.a. omfatte:

  • Efterisolering af lofter, vægge og gulve
  • Isolering af facade
  • Udskiftning af punkterede ruder
  • Udskiftning af tage

Lige nu får du også mulighed for håndværkerfradrag på din energirenovering!

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på energirenovering af din bolig og kommer med gode råd og vejledning til, hvordan du sparer flest penge og udnytter potentialet i en energirenovering bedst.

 

Tømrer Skælskør, Sjælland

Vi har gjort energirenovering til et speciale

Hos Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS har vi gjort energirenovering til et speciale fordi vi ved, at det er noget vores kunder efterspørger og som kan betale sig.

Ved en energirenovering får du både renoveret din bolig og sparer samtidig penge på bl.a. varmen. Men derudover har det også en gavnlig effekt på miljøet.

 

Kan energirenovering betale sig?

Ja, alle huse kan faktisk have gavn af en energirenovering. Det er klart at potentialet er størst i de huse der er fra 60’erne og 70’erne, hvor kravene til energirigtighed ikke var så store som de er idag. Her har vi set besparelser på op til 70% efter en energirenovering!

Huse fra f.eks. 2005 kan også spare penge – ikke i samme størrelsesforhold, men alligevel nok til at det kan være interessant at kigge på.

Få et tilbud på energirenovering

Vi giver dig gerne et uforpligtende og GRATIS tilbud på energirenovering af dit hus. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen herunder.

Herefter kontakter vi dig med henblik på at aftale en dag, hvor vi kan se nærmere på dit hus. Efterfølgende går vi hjem og laver nogle beregninger og forslag til de ting, som vil kunne betale sig for dig. Alt dette er GRATIS og 100% uforpligtende.

Så spørg os om prisen på energirenovering – dét koster ikke noget!

Vil du ringes op?