Hulmursisolering
Ringsted og Næstved

Hold på varmen – vi udfører hulmursisolering i Ringsted, Næstved og på resten af Sjælland

Hos Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS er vi eksperter i isolering herunder også hulmursisolering.

Vi har mange års erfaring som isolatør, og vi holder os løbende opdaterede på dette område.

Vi afprøver jævnligt de nyeste materialer på markedet for at finde dem der isolerer bedst, dem der holder bedst, og dem der er bedst og hurtigst at arbejde med.

Kvalitet er vigtig for os, og vi ønsker at give vores kunder en god og korrekt rådgivning og det bedste resultat. Derfor benytter vi også kun de bedste isoleringsmaterialer med lave lambda-værdier.

Hvis hulmuren er tom, er det ubetinget bedste produkt Neopixels flamingokugler. Disse blæses ind med en lim som sikrer, at kugler aldrig falder sammen inde i hulrummet. Faktisk gives der 25 års garanti på isoleringsværdien med Neopixels.

Tømrer Skælskør, Sjælland

Hulmursisolering i Næstved, Ringsted og omegn

En hulmursisolering er et simpelt tiltag, der kan mærkes med det samme. Du vil straks kunne mærke, at varmen bliver indenfor, indeklimaet bliver bedre, og når den næste varmeregning kommer ind af brevsprækken, vil du også ofte kunne se, at den er blevet markant lavere.

Selve isoleringsprocessen foregår ved, at vi borer et passende antal huller i fugerne på facaden af huset. Herefter blæses granuleret materiale ind i hulmuren med professionelle maskiner.

Når det blæses ind på den måde, sikrer man sig, at granulatet lægger sig jævnt fordelt og derved opnår man en optimal isolering med et minimum af kuldebroer. Til sidst fuges hullerne til og facaden efterlades stort set som før.

Læs om hulmursisolering i Slagelse, Fuglebjerg og Vestsjælland.

Billig hulmursisolering

Prisen på en hulmursisolering afhænger af boligens størrelse og af materialevalg. Dog er det værd at bemærke, at det generelt set altid er en billig løsning, fordi der bruges få arbejdstimer på projektet og energibesparelserne er meget store.

Derfor er pengene altid godt givet ud. Faktisk kan man ofte regne med, at en hulmursisolering typisk har tjent sig selv hjem i løbet af 2-4 år.

Vi rådgiver på tværs af produkter og benytter dermed også altid det bedste og mest korrekte produkt til den enkelte opgave. Vi er ikke kun ”gift” med en enkelt leverandør.

Hulmursisolering med papiruld og efterisolering af hulmuren

Hos Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS foretrækker vi at arbejde med granuleret isoleringsmateriale fra bl.a.: Paroc stenuld, Eurofloc glasuld, Knauf glasuld, Steico træfiberisolering, ThermoPearls® EPS Carbon, Climacell papiruld, Superglass og Neopixels flamingo. Det er vores erfaring, at disse materialer er effektive til hulmursisoleringer med hver deres fordele.

Skulle du ønske et andet produkt finder vi ofte også ud af dette.

Visse materialer og produkter på markedet har tendens til at falde sammen i løbet af årene, og vi oplever jævnligt, at vi kommer ud til en efterisoleringsopgave, hvor der ligger gammelt sammensunket isoleringsmateriale i hulmuren.

Vi kan tilbyde at udføre en termografering af din bolig. På den måde kan vi finde kuldebroerne, og dermed vide hvor det vil være ekstra fordelagtigt at påbegynde en efterisolering.

Kontakt os vedrørende hulmursisolering på Sjælland

Skal vi udføre hulmursisolering i din bolig eller dit erhvervsbyggeri? Eller har du spørgsmål angående priser? Kontakt os på tlf. 20 87 10 69. Vi arbejder også for kommuner og offentlige institutioner.

Professionel og billig hulmursisolering i Næstved, Ringsted og på det øvrige Sjælland

Vil du ringes op?