Hulmurs­isolering

Vi udfører professionel hulmursisolering i Slagelse, Fuglebjerg og Vestsjælland

I ældre huse findes der ofte et hulrum mellem den inderste og den yderste væg. Hvis dette hulrum er dårligt isoleret, eller slet ikke isoleret er det meget svært at holde varmen inde i huset. Hvis dine vægge er kolde, er det måske et tegn på, at der mangler isolering i hulmuren.

Hvad koster hulmursisolering? Få en billig pris her

Prisen på hulmursisolering afhænger af, hvor mange m2 der skal isoleres. Isolering med granulat der indblæses er en billig løsning, fordi der kun skal bruges få arbejdstimer til opgaven.
Det er væsentligt at være opmærksom på, at udgiften til en hulmursisolering hurtigt er tjent ind igen. Du mindsker nemlig dit varmeforbrug betydeligt, og det kan mærkes i budgettet med det samme.

Udover at der er penge at spare, er isolering og efterisolering også et miljøvenligt valg, fordi husstandens samlede CO2 udledning mindskes.

Tømrer Skælskør, Sjælland

Hulmursisolering i Slagelse, Fuglebjerg og øvrige Vestsjælland

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS i Skælskør har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor hulmursisolering.

Efterisolering af hulmuren kan måske lyde, som en omfattende opgave, men med den metode vi bruger, er opgaven klaret i løbet af få timer. Du kan sagtens hulmursisolere, selvom du har et gammelt hus, og processen er meget enkel.

Inden vi går i gang med selve isoleringen, undersøger vi husets ydervægge. Undersøgelsen foregår enten via små huller i der bores i ydermuren, eller som en termografering med termiske kameraer. En termografering giver et godt billede af varmetabet, og samtidig kan vi med billederne finde ud af, om der ligger gammelt isoleringsmateriale, der ikke længere isolerer optimalt.

Selve isoleringen af hulmurene foregår på følgende måde:

  • Vi borer et antal mindre huller i fugerne mellem murstenene i ydervæggen. Herefter blæses granuleret materiale ind igennem hullerne, så hulmuren fyldes op.
  • Hullerne i fugerne fyldes igen med en fuge som matcher den eksisterende, så du næsten ikke vil kunne se, at vi har været der. Men du kan mærke det – både inde i huset og i på dit varmebudget.
  • Til sidste børstes hullerne med en våd børste, så de falder naturligt ind med de eksisterende fuger i ydervæggene.

Kontakt Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS

Når du kontakter os angående en hulmursisolering, rådgiver vi dig i forhold til valg af materiale. Vi arbejder primært med granulat af papiruld, glasuld samt EPS grafit/flamingokugler fra Neopixels.

Vi besvarer altid spørgsmål om isolering, og vi giver også gerne et billigt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på tlf. 20 87 10 69.

 Effektiv hulmursisolering i Slagelse, Fuglebjerg, Vestsjælland. Læs også om vores arbejde med hulmursisolering i Ringsted og Næstved.

Vil du ringes op?