Nyt tag

Nyt tag i Slagelse, Skælskør, Korsør og på hele Sjælland – vi udfører alt i tagarbejde

Hvad enten det er eternit, tegltag, skifer, tagpap eller ståltag, kan du trykt kontakte Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS, vi har mere end 17 års erfaring med tagarbejde, og vi følger hele tiden udviklingen nøje. Hvis du vil høre mere, kan du sende en mail til vores byggefirma eller ringe til os på 20 87 10 69.

 

Nyt tag på sommerhuset

Sommerhuse bliver ofte for små med tiden, og når der skal lægges nyt tag, er det en oplagt mulighed for at hævet taget, så der kan laves en eller flere hemse. På den måde kan der blive ekstra plads til hele familien.
Desuden er det en god ide, at kigge isoleringen efter i sømmene, da sommerhuse ofte er dårligt- eller slet ikke isoleret. Det gør sommerhuset dyrere at varme op, og sværere at holde varmt om vinteren.

Tømrer Skælskør, Sjælland

Tagarbejde og nyt tag i Slagelse og på resten af Sjælland

Tage ældes ligesom alt andet, og engang imellem trænger de til en udskiftning. Dog oplever du sjældent, at skifte tag på den samme bolig flere gange, da et tag typisk kan holde mellem 60-100 år, hvis det løbende bliver vedligeholdt.

Det er ikke billigt at skifte tag, og det kan derfor godt betale sig, at bruge penge på jævnlig vedligeholdelse og renovering. Læs mere om vedligehold og tagrenovering her.

Når en tagrenovering ikke er nok, og du er kommet til det punkt, hvor taget skal skiftes så er det nu, du samtidig har mulighed for at ændre på husets udseende eller måske bygge til i højden.

Når taget alligevel skal tages af, er det nemlig den oplagte mulighed, for at lave ændringer i form af kviste, tilbygning ovenlysvinduer eller tagterrasser.

Desuden skal det undersøges om spærene kan bære det nye tag, og om der eventuelt skal efterisoleres på loftet, når man alligevel er i gang. Der skal typisk også lægges et nyt undertag.

Det er blot nogle få spørgsmål du skal tage stilling til, men med vores ekspertise omkring tagarbejde, skal vi nok rådgive dig bedst muligt gennem hele processen.

Hvad koster det at få lagt nyt tag?

Prisen på nyt tag er meget varierende, og afhænger af flere faktorer. Der er blandt andet stor forskel på prisen på materialerne. F.eks. har glaserede teglsten som regel en højere pris pr. m2 end eternit eller almindelige betontagsten. Derudover betyder størrelsen på taget naturligvis også meget for prisen. Hvis der skal monteres Velux ovenlysvinduer, eller en kvist øger dette selvfølgelig også prisen. Uanset hvad, er du sikker på, når du benytter os, at du altid får en billig og konkurrencedygtig pris – og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og finish.

Kontakt os om tagarbejde – vi lægger også nyt tag på carporten samt udestuen

Vi står klar til at besvare spørgsmål om priser og tagarbejde på tlf. 20 87 10 69. Kontakt os for et uforpligtende møde angående jeres nye tagprojekt. Du kan også sende os en mail, ved at klikke ind på formularen nedenfor. Du kan også læse om vores arbejde med taglægning her.

Vi monterer nyt tag i Slagelse, Skælskør, Korsør, Fuglebjerg, Boeslunde og på resten af Sjælland

Vil du ringes op?