Taglægger

Tagfirma på Sjælland – professionel taglægger med over 17 års erfaring i branchen

Som taglægger monterer vi mange forskellige typer af tage. Hos Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS.

Vi har mere end 17 års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde og anser derfor også os selv som eksperter indenfor taglægning. Det gælder både med tagpap, betontagsten, ståltage samt eternitplader. Vores store erfaring på tværs af materialer gør os til den helt rigtige samarbejdspartner, når du skal have nyt tag, eller renoveret det gamle.

Vores kunders tilfredshed er yderst vigtig for os, og vi har en høj faglig stolthed. Vi vægter altid kvalitet frem for kvantitet. Du kan læse mere om vores kunders erfaringer med os her.

Vores dygtige taglæggere holder sig altid løbende opdateret på nye metoder og materialer.

 

Tømrer Skælskør, Sjælland

Dit tagfirma med erfarne taglæggere på Sjælland

Vi har udført mange opgaver rundt omkring på Sjælland, og har erfaring med alle typer tage på helårsboliger, sommerhuse, carporte, erhvervsbygninger og landbrugsbygninger. Vi arbejder både for private og erhverv.

Når vi påtager os en ny opgave, har vi et tæt samarbejde med kunden. Vi rådgiver fra start til slut, og vi har forståelse og respekt for, at det er indgribende i vores kunders hverdag, at have vores taglæggere gående i hjemmet.

Vi gør derfor altid vores bedste for at yde en god service for vores kunder således, at processen bliver succesfuld for begge parter.

Effektiv tagudskiftning, tagservice og tagtjek

Taget på din bolig har en vigtig funktion for resten af huset. Det skal renoveres, vedligeholdes og serviceres jævnligt.

Når du sørger for jævnlig vedligeholdelse, kan du forlænge levetiden med op til 20 år. Så der er god grund til at ofre lidt penge på et tagtjek.

Når du laver en aftale med os om tagservice, gennemgår vi hele taget fra A-Z, og giver dig en vurdering af den generelle tilstand, restlevetid, samt en anbefaling af hvilke tiltag, der eventuelt bør foretages.

Der kan være løse tagsten, revner i inddækningen, smuldrende undertag eller andre ting, der kan repareres uden at det er nødvendigt at ligge et helt nyt tag.

Står det ikke længere til at redde med en tagrenovering, giver vi gerne et godt tilbud på at lægge et helt nyt tag.

Hvis planen er at udskifte det, har du samtidig en oplagt mulighed for at ændre på husets generelle udseende. Det kan f.eks. gøres i form af nye kviste, en tagterrasse, ovenlysvinduer eller noget helt andet. Vi rådgiver naturligvis om hvordan, dine drømme kan blive til virkelighed.

Kontakt vores byggefirma for et godt tilbud på taglægning

Har du spørgsmål, eller skal vi lave en tagservice, kan du kontakte vores byggefirma på mailen nedenfor eller på tlf. 20 87 10 69.
Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på service, renovering eller et helt nyt tag.

Dit professionelle tagfirma i Skælskør, Slagelse, Korsør, Boeslunde, Fuglebjerg og hele Sjælland

Vil du ringes op?