Tagrenovering

Professionel reparation af tag og tagrenovering i Slagelse og resten af Vestsjælland

Skal du finde alle gryder, potter og pander frem hver gang det regner? Så er det nok ved at være tid til at få kigget dit tag efter. Vi står klar til at renovere taget, så du kan bruge dine gryder til sovsen i stedet.

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS er beliggende i Slagelse kommune og har flere dygtige og erfarne taglæggere. Derfor kan vi også tage os professionelt af dit tag, når det trænger til en kærlig hånd.

 

Tagrenovering i Slagelse og omegn

 Et tag kan, afhængig af materiale, holde mellem 60-100 år, men det kræver vedligeholdelse og renovering.

Taget skærmer resten af huset, for vind, regn og sne, og det er vigtigt, at du passer godt på.

Et utæt tag kan give fugtskader i resten af huset og ud over, at du kan få ødelagt dit indbo, så er fugtskader på huset dyre at udbedre.

Du kan udgå ubehagelige overraskelser, hvis du jævnligt får lavet et eftersyn af taget.

Tømrer Skælskør, Sjælland

Vi efterser og udfører reparation af taget

Når vi laver et tageftersyn, gennemgår vi det punkt for punkt. Vi tjekker for huller og løse tagsten.

Vi efterser inddækning omkring skorstene og kviste. Vi undersøger undertagets tilstand, og vi tjekker, om det er nødvendigt med en reparation af tagrygningen.

Når vi er færdige med eftersynet, giver vi dig vores vurdering, og herefter kan vi gå i gang med eventuelle reparationer på taget. Når du vælger dette tiltag, kan du forlænge dit tags levetid med helt op til 20 år.

Reparation af undertag og utæt tagpap

Der er forskel på reparation af et tegltag, og på f.eks. eternit eller tagpap. Vores medarbejdere er yderst professionelle, og de har stor erfaring med tagreparationer af alle de mange forskellige typer.

Når du vælger os som tømrer til din tagrenovering, garanterer vi god service, og stor viden om faget. Det gælder både indenfor rådgivning om et smuldrende undertag, korrekt isolering af loftet eller manglende tagsten.

Kontakt Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS i Skælskør

Har du spørgsmål vedrørende priser eller specifikke opgaver, kan vi kontaktes på tlf. 20 87 10 69. Du kan også klikke ind til vores kontaktformular nedenfor og sende os en mail.
I vores byggefirma er du i trygge hænder, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på eftersyn og renovering af dit tag.

Vi udfører alt i tagrenovering, og arbejder som tømrer i Boeslunde, Dalmose, Fuglebjerg, Skælskør, Korsør, Slagelse og hele Vestsjælland

Vil du ringes op?