Træterrasse

Træterrasse

Der er intet som at sidde og nyde frokosten eller kaffen på sin træterrasse. Derfor har mange husejere ofte et ønske om at få en træterrasse opført i baghaven, som en naturlig forlængelse eller udvidelse af huset.

Og det er HER at vi kommer ind i billedet. For i vores tømrerfirma i Skælskør har vi specialiseret os i at bygge træterrasser. Vi har bygget træterrasser, som både er bygget direkte oven på jorden eller hævet et godt stykke over græsplænen og med trappe ned til haven.

Nu får du også håndværkerfradrag oven i vores i forvejen gode priser!

Tømrer Skælskør, Sjælland

Få et tilbud på træterrasser

Etablering af en træterrasse er et større projekt, og derfor kan det være en god idé at vi kommer ud og tager et kig på mulighederne sammen med dig. På den måde sikrer vi, at vi giver dig en pris som ligger så tæt op ad dét du forventer. 

Det koster ikke noget at bestille et tilbud hos os – og det er 100% uforpligtende. Vi giver dig en pris, hvor vi forsøger at tage højde for alle uforudsete udgifter.

Du kan bestille et gratis tilbud lige her.

Overdækket træterrasse

Hvis du ønsker at sidde ude på din træterrasse året rundt, kan det være en god idé at lave en overdækning. Så kan du også sidde ude selvom det regner en smule.

En overdækning laves typisk i forlængelse af huset og indebærer at der laves et lille tag. Dette kan laves på mange måder – f.eks. med rigtige tegl, ligesom der er på husets eksisterende tag, eller med et plasttag.

Vi kan give dig meget mere information om de muligheder der er for at lave en overdækket terrasse.

Fordele ved en overdækket træterrasse
Der er rigtig mange fordele ved en overdækket træterrasse:

  • Familiehyggen forstyrres ikke af at duggen falder
  • Du kan opbevare ting på terrassen som normalt ikke har godt af at stå på græsplænen (f.eks. din grill eller din parasolfod)
  • Du kan tørre tøj på terrassen selvom det regner
  • Du kan opbevare brænde på terrassen så det ikke bliver vådt

Overvejer du at få en træterrasse, så lad os få en snak om dine ønsker.

Du har drømmen – vi bygger den!

Vil du ringes op?