Udskiftning af punkterede ruder

Udskiftning af punkterede ruder

Punkterede ruder kan være en dyr fornøjelse. Du kan spare rigtig mange penge ved at udskifte dine gamle punkterede ruder med nye energivinduer.

En familie i et almindeligt parcelhus kan rent faktisk spare op til 8.000 kroner om året blot ved at skifte de gamle ruder ud med nogle nye.

Det har rigtig mange fordele for dig og din familie:

  • I sparer på varmen
  • Når I ikke fyrer så meget får I et bedre indeklima
  • Jeres hus bliver mere miljøvenligst da det ikke udleder så meget Co2
  • I undgår træk fra vinduerne da isoleringen og fugerne omkring vinduerne også bliver skiftet.
Tømrer Skælskør, Sjælland

Få et tilbud på udskiftning af punkterede ruder

Vi har hjulpet rigtig mange husejere med at få skiftet deres punkterede ruder og få isat nogle nye. Derfor kan vi også give dig råd med på vejen og vise dig nogle af de ting som du skal være særligt opmærksom på, når du skal skifte vinduer.

Lige nu kan du også benytte håndværkerfradraget og sparer skatten på arbejdslønnen (indtil slutningen af 2017)!

Kan de punkterede ruder reddes?

Nej, når først dine gamle termoruder er punkteret, kan du ikke redde dem igen. Det vil være langt billigere at skifte dem ud med nogle nye.

Prisen på et nyt vinduer ligger ca. mellem 4-6.000 kroner (alt afhængig af størrelse og type!) og derfor kan det ikke svare sig at reparere de punkterede ruder.

Hvor langt tid tager det at udskifte de punkterede ruder

Vi kan ofte skifte alle vinduerne i et almindeligt parcelhus på 3-5 dage. Når først vi er igang, går det ret hurtigt. Det kræver dog at opmålingen er foretaget korrekt – og dét sikrer du ved at lade os måle dine vinduer op inden de bliver bestilt.

Kan jeg få tilskud til punkterede ruder

Ja, lige nu kan du benytte dig af håndværkerfradraget, som gør det muligt at spare penge på arbejdslønnen. Hver person over 18 år, kan fradrage op til 15.000 kroner, hvilket reelt set betyder, at du sparer ca. 5.000 kroner pr. person på udskiftning af dine punkterede ruder.

Få et GRATIS tilbud på udskiftning af dine punkterede ruder.

Vil du ringes op?