Isolering af loft

Isolering af loft – Vi udfører professionel loftisolering og hjælper dig med at spare penge

Hos Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS har vi over 17 års erfaring med isoleringsopgaver, og vores medarbejdere er yderst professionelle og opdaterede på materiale og metoder.

Vi ved, at energirenovering er et vigtigt emne i tømrerbranchen, fordi miljø og reduktion af CO2 udledning står højt på den globale dagsorden.

Loftisolering – en ven af naturen

I Danmark og mange andre lande i verden har vi en enormt høj udledning af CO2 og opvarmningen af vores boliger står for en stor del af den årlige udledning.
Udledningen fra vores boliger kan dog meget nemt reduceres, og det har flere og flere danskere fået øjnene op for.

En efterisolering af loftet i et hus på 120 m2, kan reducere CO2 udledningen med op til 1000 kg om året. Samtidig kan der opnås markante besparelse på varmeregningen på op til 3500 kr. årligt.

Loftisolering giver altså gevinst for både miljø og husstandsøkonomi.

Tømrer Skælskør, Sjælland

Vi laver også hævet gangbro på loftet

Granulatet blæses ud på loftet, så den samlede isoleringstykkelse bliver på 300-400 mm. Dette giver optimal isolering og støjdæmpning, og de maksimale økonomiske fordele.

Vi anbefaler naturligvis, at man ikke går rundt i granulatet. Men det skal naturligvis stadig være muligt, at bevæge sig rundt på loftet, når der er behov for det. Derfor installerer vi en gangbro (hvis der ikke allerede er en) inden vi blæser granulatet ud. Gangbroen kommer til at være hævet over granulatet, så dette ligger uforstyrret.

Sådan foregår isolering af lofter med f.eks. papiruld

Hos Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS i Skælskør på Vestsjælland udfører vi rigtig mange opgaver årligt med loftsisolering. Vi foretrækker at benytte blæsemetoden med granulat, da det giver det ubetinget bedste resultat.

Dette er en hurtig og effektiv isoleringsmetode, hvor vi ganske enkelt blæser granulat ud på loftet.

Fordelen ved udblæsning er, at granulatet kommer ind i alle revner og hjørner, og det fordeler sig jævnt omkring rør og spær.

Når denne metode anvendes, får man en utrolig tæt isolering, og man minimerer risikoen for kuldebroer.

Vi bruger som udgangspunkt granuleret papiruld, glasuld eller stenuld til loftisolering. Alle disse materialer er brandhæmmende, og giver desuden en effektiv lydisolering og støjdæmpning.

Hvad koster isolering af loft?

Prisen på isolering afhænger blandt andet af, hvilket materiale du ønsker og af hvor mange m2 der skal isoleres.

Når man anvender blæsemetoden reduceres arbejdstiden kraftigt. Derfor er denne metode som udgangspunkt den billigste løsning, da det går markant hurtigere end med isoleringsmåtter. Resultatet vil alle dage også blive bedst med udblæsning.

Hvis du ønsker et tilbud på loftisolering, eller har spørgsmål om materiale eller andet, kan vi kontaktes på tlf. 20 87 10 69.

Vi udfører loftsisolering i Slagelse, Korsør, Skælskør, Dalmose, Boeslunde, Fuglebjerg og på hele Vestsjælland.

Vil du ringes op?