Tømrer og Snedker

Tømrer på Vestsjælland, Fuglebjerg, Boeslunde og Dalmose
– En solid kontakt, når der skal bygges

Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS er et ungt og energisk firma, som er startet i november 2007 af tømrermester Martin Larsen.

Firmaet er beliggende i Skælskør i Slagelse Kommune på Vestsjælland, og vi udfører alt indenfor tømrer og snedkerarbejde. Vi tilbyder også at fungere som byggefirma og stå for din totalentreprise. Her har vi en række gode og kompetente samarbejdspartnere i lokale murere, malere, VVS’ere og elektrikere. Det er din sikkerhed for, at resultatet altid er i top.
Vi går desuden aldrig på kompromis med materialevalget, da de rigtige kvalitetsmaterialer også altid giver den ubetinget flotteste finish.

Tømrer Vestsjælland

Tømrerarbejde – vi udfører alle former for tømreropgaver

Vi er eksperter i alt indenfor traditionelt tømrerarbejde, og vi sætter en ære i godt håndværk.

Vi kan bygge dit drømmehus, din kolonihave eller noget helt tredje. Når du skal have udført en byggeopgave, hvad enten det er en ny træterrasse, opførsel af et skur eller nyt tag, så er vi klar til at give dig et godt tilbud – og også meget gerne til at udføre opgaven for dig efterfølgende.

Vi laver også rigtig meget isolerings-arbejde, udskifter vinduer og døre, lægger nye gulve og vi gør det altid med et smil, og rydder op efter os selv.

Din tømrer i Boeslunde, Fuglebjerg, Dalmose og Vestsjælland

Vi lader os ikke begrænse af geografi, men kører ud til de steder, hvor vores kunder har brug for os.

Det har igennem årene resulteret i, at vi har lavet opgaver på store dele af Sjælland, og at vi har mange loyale kunder rundt omkring på øen.

Som tømrerfirma lægger vi stor vægt på kvalitet i de opgaver vi udfører, og på at vores kunder er tilfredse, og har lyst til at bruge os igen næste gang, de skal have udført et stykke arbejde.

Tilbagevendende kunder er det bedste kvalitetsstempel – så fås det ikke bedre. Se hvad vores kunder siger om os her.

Vi lytter til vores kunder, og tager dem med på råd, ligesom vi rådgiver, når en kunde er i tvivl. Vi vægter et tæt samarbejde og tror på, at det giver det bedste resultat.

Kontakt os om snedker- og tømrerarbejde

Har du spørgsmål om priser, opgaver eller andre forespørgsler, kan vi kontaktes på tlf. 20 87 10 69. Ring og få et uforpligtende tilbud på alt inden for tømrer og snedkerarbejde.

Vi er dit professionelle tømrerfirma i Boeslunde, Dalmose, Fuglebjerg, Slagelse, Korsør, Skælskør og Vestsjælland

Læs også om:

Hulmursisolering Ringsted og Næstved
Hulmursisolering Slagelse, Fuglebjerg og Vestsjælland

Vil du ringes op?