Nybyg og renovering af sommerhus

Professionel renovering af sommerhuse og nybyggeri på Vestsjælland

Sommerhuse er populære i Danmark. Mange mennesker nyder at bruge weekender og ferier sammen med familien tæt på vandet.

Vi ser også en tendens til, at flere bruger deres sommerhus hele året. Dette stiller ofte nogle andre krav til sommerhusets beskaffenhed. De fleste sommerhuse er nemlig bygget til, at de primært bruges om sommeren. Hvis dit sommerhus trænger til en opfriskning, eller hvis du overvejer nybyggeri, så læs med nedenfor.

Vi arbejder med sommerhuse i Kobæk, Bisserup, Stillinge, Bildsø, Kongsmark og hele Vestsjælland.

Renovering af sommerhus

Hos Tømrerfirmaet Martin Larsen ApS i Skælskør udfører vi alle former for renovering af sommerhuse.

Vi oplever ofte at man har behov for at renovere sommerhuset, hvis det f.eks. skal benyttes i de kolde vinter- og efterårsmåneder, eller som helårsbolig. Det kan f.eks. være fordi det lidt primitive køkken og bad der er charmerende i ferierne, ikke er ret anvendeligt i hverdagen.

Man får brug for mere plads og et større køkken og bad, og der skal ofte flyttes nogle vægge for at udnytte husets areal bedst muligt. Vi rådgiver gerne i forbindelse med gennemgående renovering af sommerhuset, og vi har stor erfaring med dette. Vi kan se de mange forskellige muligheder i huset.

 

Tømrer Skælskør, Sjælland

Nyt tag på sommerhuset

Har huset ligget øde hen i løbet af vinteren, bør du tjekke tag og tagrender som noget af det første, når du kommer igen om foråret.

Vinterstorme, sne og regn, kan have forårsaget skader på taget, som i sidste ende kan give fugtskader på resten af huset, hvis de ikke udbedres.

Derfor er det vigtigt, at man vedligeholder taget og jævnligt får det efterset af professionelle fagfolk. Vi laver både tageftersyn, renovering og lægger nyt tag på sommerhuset. Det kan også være at det ikke er nødvendigt med et nyt tag. Måske kan det klares med en grundig tagrenovering. Uanset hvad, kan vi hjælpe dig med udbedringen.

Sommerhus nybyggeri

Når du vælger nybyg, får du den unikke mulighed for at skræddersy huset efter dine behov og stil.

Skal huset opføres i træ, gasbeton eller mursten? Skal et være i ét eller to plan? Hvilken type tag, vinduer og døre?
Er du til den klassiske fritidshus-stil eller foretrækker du at det minder om en helårsbolig? Alle muligheder er åbne, når du bygger selv, og du kan samtidig bygge et energivenligt sommerhus, som du også kan benytte om vinteren.

 

Hvad koster en tilbygning til sommerhuset?

Når I har fået børn og senere børnebørn, kan det være svært at finde plads til, at hele familien kan nyde en weekend i sommerhuset sammen.

Hvis man går en tur i et fritidshusområde, kan man derfor se en masse tilbygninger og annekser på grundene.
Prisen på en tilbygning, afhænger af flere forskellige ting blandt andet størrelse og materiale. Vi har opført mange tilbygninger og annekser, og I kan trygt overlade byggeriet til os. Så kan i tilbringe nogle hyggelige weekender sammen med hele familien når vi er færdige. Vi finder altid en billig og konkurrencedygtig pris på tilbygninger og annekser.

Isolering af sommerhus

De fleste sommerhuse er dårligt eller slet ikke isolerede, og det kan mærkes, når man benytter huset i de kolde måneder.

Det kan tage lang tid at varme huset op, og der kommer en stor udgift til varme. Derfor kan det godt betale sig at kigge isoleringen efter i sømmene.

Man kan efterisolere sommerhuset på flere måder, afhængigt af hvilket materiale huset er opført i. Vi har stor ekspertise og erfaring med isolering af sommerhuse, og vi kommer gerne ud og kigger på jeres hus og giver et tilbud, så I kan spare på varmen. Hvis huset er opført med ydermur, hulrum og indervæg, vil det ofte være muligt at udføre en hulmursisolering. Det er ofte en af de mest effektive løsninger, og en løsning der kan spare rigtig mange kroner på varmeregningen.

 

Kontakt os om sommerhusbyggeri

Har du spørgsmål vedrørende, isolering, tag, tilbygninger, nybyg, renovering eller noget helt sjette, kan vi kontaktes på tlf. 20 87 10 69. Du kan også klikke ind til vores kontaktformular nedenfor og sende os en mail.

 

Vi udfører alt tømrerarbejde på sommerhuse i Kobæk, Bisserup, Stillinge, Bildsø, Kongsmark og Vestsjælland

Vil du ringes op?